Bör Testosteron Alltid Användas som Basens för en Steroid Kur?

Fråga: ”En hel del säger att testosteron måste användas varje kur . Men vissa får bra resultat utan testosteron också . Men behöver testosteron verkligen användas för bästa resultat? Varför är det inte så med de flesta läkemedel, t.ex. NSAID, där några av dem gör jobbet och kombineras två görs ingenting annat än att ta mer av ena? Eller gäller samma princip och du behöver bara använda tillräckligt av en av dom?”

Svar : Det är möjligt att ha en effektiv kur med eller utan testosteron.

Även om varje person kan ha sin egen anledning till att tro att testosteron ” måste ” användas, jag tror att den främsta anledningen många tror detta beror på att testosteron ger ett komplett spektrum av effekt medan andra steroider i allmänhet inte gör det när de används var för sig eller kombineras ineffektivt.

Till exempel, med enbart testosteron 500 mg / vecka kan användas för en måttlig och rimligt effektiv kur, 750 mg / vecka för en starkare men ändå måttlig kur, eller 1000 mg / vecka för en ännu starkare men ändå knappast orimlig kur. Det finns ett stort steg upp i prestanda vid varje ökad dos. Och slutligen med ännu större mängder såsom 2 gram per vecka, där prestandan är maximal som kan uppnås med enbart anabola vid någon dos.

Med enskilda syntetiska preparat såsom Dianabol, Anadrol, oxandrolon, Primobolan, trenbolon, etc, oavsett hur mycke somt tas enskilt kommer högsta effekt inte uppnås. Det finns en ökning i prestanda när dosen ökas, upp till vissa belopp som är karakteristiska för varje prep, men ingenting extra efter det. Preparaten fungerar fullt ut på det sätt som de arbetar, men om de används ensam, täcker de inte alla baser.

Ineffektiva kombinationer fungerar på samma sätt , eller nästan så, eftersom de enskilda användnings områden. Till exempel ungefär samma maximala effect nås med trenbolon ensam som om man använder trenbolon plus antingen Primobolan eller Oxandrolone, och lägga anadrol till Dianabol ger lite om något utöver vad Dianabol ensamen kan göra. En dålig kombination är ganska likt ditt exempel att kombinera två anti –inflammatoriska läkemedel. Det finns ingen anledning att göra det: det finns ingen resulterande ökningen av effekt jämfört med att helt enkelt ta mer av en av dem.

Men det är helt annorlunda när syntestiska preparat kombineras effektivt. Till exempel är 100 mg / dag trenbolonacetat ensamen inte alltför spännande för massökning, och inte heller är 100 mg / dag Dianabol ensam. Jag skulle sätta antingen val väl under 100 mg / dygn ( 700 mg / vecka ) testosteron. Varken trenbolon eller Dianabol täcker alla baser enskilt.

Men samma totala milligram mängd läkemedel – 100 mg / dag – är en helt annan historia när det ges som en kombination av 50 mg / dag trenbolonacetat och 50 mg / dag Dianabol. Plötsligt har du en kombination som är betydligt mer effektiv än 700 mg / vecka testosteron.

Så du behöver inte använda testosteron för att ha en fullt effektiv kur, men det är ett enkelt sätt att vara säker på att täcka baserna. De andra sätten är att använda effektiva kombinationer av syntetiska preparat eller effektiva kombinationer av syntetiska prep tillsammans med testosteron.