Den första kuren av steroider för nybörjare

Vad är steroider? Vad är deras syfte? Denna artikel är en grundläggande anteckning avsedd för personer som just har börjat delta i bodybuilding och är intresserade av anabola steroider. Artikeln kommer att klargöra vissa termer som är relaterade till anabolicsvärlden, där steroidbeginners kurs börjar och hur man bygger den korrekt för att undvika starka biverkningar.

Steroid kurs – början

En steroidkurs är användning av steroidläkemedel (AAS) under en viss tid. Varaktigheten av kursen är från fyra till femton veckor och beror på de uppgifter som tilldelats och AAC självt. Som regel hänvisas vissa steroider, till exempel methandrostenolon, stanazolol eller testosteronendantat, till AAS. Under första kursen, för att få effektiva resultat, ta steroider i en viss kombination.

En ”inledande kurs” eller, som det också kallas, ”den första kursen av steroider för nybörjare” inkluderar korttidig användning av en eller flera AAS.

”Nybörjare” inkluderar de idrottare som aldrig har tagit anabola steroider och är inte medvetna om alla risker som är förknippade med användandet av dessa ”tunga” droger, och önskar en kort stund för att uppnå fantastiska resultat.

Innan du börjar en steroidkurs bör du förstå själv en sak: du kan bara uppnå de önskade resultaten om du använder din ”naturliga” förmåga att göra detta, och AAS-preparat är bara en extra nyckel som hjälper till med detta.

Det är oerhört viktigt att en person som bestämmer sig för att kasta in i den anaboliska världen, medveten om alla möjliga risker, lärde sig i detalj om informationen om alla steroider och visste också vilken postkursbehandling (PKT) är.

Injektioner och tabletterade steroider.

Huvuddelen av ”nykomlingar” uppfattar injektioner som en mycket komplex metod. Det är därför som de flesta föredrar att ta tabletter, till exempel methandrostenolon (metan), stanozolol, proiron, parabolan etc.

För kursens effektivitet ska du korrekt välja en kombination av steroider, samt bestämma optimal dos och längd på kursen (de flesta steroider är mycket giftiga och leder till leversjukdomar).

I allmänhet är den mest ideala kombinationen en kombination av orala steroider med injektioner.

Urval av läkemedel för första kursen.

Som det redan sagts ovan måste varje ”nybörjare” innan du tar steroider noggrant studera all information om dem. För att utan att förstå drogerna kan användningen leda till mycket oönskade konsekvenser. Helst bör du starta en kurs med steroider ”med kort aktivitet”. De utsöndras snabbt från kroppen, vilket är mycket viktigt, för när läkemedel börjar orsaka starka biverkningar måste deras användning stoppas.

Nedan följer en kort sammanfattning av de mest populära steroidpreparaten.

Testosteron Enanthate

Steroiden har en långsiktig effekt och är en ester av testosteron. Detta läkemedel tas en gång i veckan eller fem dagar. Drogen har en stark anabole effekt på kroppen, tack vare detta sker en snabb ökning av muskelmassa och styrka. Denna effekt uppnås genom att man ackumulerar vätska i kroppen.

Ett effektivt resultat för en kort tid kan också ges av en annan steroid – det här är Sustamed.

”Nybörjare” rekommenderas extremt inte att starta en kurs med att ta testosteron eftersom deras kropp fortfarande har sin egen potential. För dessa ändamål är det bättre att ta svagare steroider, vilket inte orsakar starka biverkningar. Du kan börja ta testosteron om de steroiderna förlorar all sin effektivitet.

Testosteron Enanthate kan tas i kombination med andra steroider.

Fördelarna med läkemedlet kan tillskrivas det faktum att det ger en utmärkt effekt både för nybörjare och för erfarna idrottare.

Trots detta får vi inte glömma den andra sidan. Testosteron Enanthate har en ökad grad av aromatisering, på grund av vad det blir till östrogener, vilket orsakar fettpålagringar hos idrottare, och utvecklar också gynekomasti.

Självklart fungerar läkemedlet på alla individuellt. Vissa har biverkningar även från att de tar små doser, medan de i andra, även med megadoser, inte visas.

Danabol

Läkemedlet på grund av dess anabola och androgena egenskaper möjliggör en kort tid för att få muskelmassa. En idrottare som just börjat ta danabol kan se de första resultaten i en vecka.

Den rekommenderade dosen för nybörjare är 50 mg, i sex till åtta veckor. Om läkemedlet efter denna period upphör att klara sin funktion, är det nödvändigt att öka dosen eller kombinera den med injektioner. En framgångsrik kombination: danabol + primobolan, danabol + fenobolin.

Danabol är känt för att orsaka stress på levern. Därför bör du, före kursen, skicka in ett biokemiskt blodprov för att detektera levern.

Nandrolon däck.

Utmärkt kombination med testosteron och methandrostenolon. Nybörjare i steroidkurser bör inte överstiga en dos av 200 mg per vecka. Kombinationen av Deca + Dianabol eller Deca + testosteron – ger en snabb och märkbar ökning av muskelmassan.

Deca anses vara en utmärkt bassteroid, som framgångsrikt kombineras med de flesta andra steroider.

Deca och Winstrol anses också vara en perfekt kombination, som är lämplig för nybörjare. Det ger inte starka biverkningar och visar bra resultat för nybörjare, som i detta skede inte kräver ”kraftfulla” steroider. Använd 50-200 mg Winstrol dagligen (eller varannan dag) och 200-1000 mg Deca en gång i veckan.

Dessa två steroider behåller svagt vatten, så en stark ökning av muskelmassan bör inte förväntas, men den uppsamlade massan blir ”kvalitativ”.