Sustanon

Sustanon 250 är ett läkemedel med en anabole effekt, som huvudsakligen används av idrottare för att öka deras styrka.

Som huvudbeståndsdel i preparatet finns det ett ämne som är identiskt i sin sammansättning med testosteron, det manliga könshormonet. Den bästa sustanon har tagits bort från marknaden, men vi återupptar leveranser och erbjuder dig de bästa priserna.

Det rekommenderas att använda det uteslutande för idrottare som lyckades nå redan stora höjder men vill använda sina egna organismers reserver och förbättra det tidigare resultatet avsevärt, det vill säga utveckla superförmåga. Sustanon 250 används ofta i kroppsbyggnad.

Effekt

 

  • Med hjälp av läkemedlet kan en månad lägga till 6 kilo extra vikt.
  • Sustan 250 har en antikatabolisk effekt.
  • Ökar aptiten.
  • Ökad hemopoiesis. Liknande observeras på grund av bildandet av ytterligare erytrocyter och som ett resultat får kroppen mer syre i samband med ökad uthållighet.
  • Öka sexuell attraktion mot det motsatta könet.

 

Biverkningar

 

  • Det omvandlas till östrogener.
  • Främjar ödembildning.
  • Det finns gynekomasti.

 

 

Et bör också noteras att naturligt testosteron, som produceras i en mans kropp, inte bildas tillfälligt, de feta lagren på höfterna och buken deponeras, vilket är mer typiskt för kvinnor. Steroid Sustanon 250 kan du köpa i vår butik. Effekten kommer inte att hålla dig väntar.

För att förhindra dessa oönskade åtgärder vid användning av Sustanon-250 är det viktigt att genomgå preparat som Clomid eller Nolvadex. Biverkningar bör kompletteras ännu mer skrämmande stunder, såsom utseende av testikelatrofi, med användning av läkemedlet i åtta veckor i följd. Biverkningar från Sustanon 250 kan undvikas om du följer anvisningarna.

Dessutom bör det noteras utseendet av hypertrofi av prostata, alopeci, akne, en systematisk ökning av kroppstemperatur, mjälte, slöhet, nervositet, en ökning av blodkolesterol. Tack vare priset på Sustanon 250 i vår butik kan du köpa många andra droger för en bättre kurs.

Efter injektionen kan en klump eller tätning bildas, vilken ensam går endast efter 2-5 veckor, vilket inte är särskilt uppmuntrande på grund av den konstanta ömheten. Läkemedlet sustanon 250 är ofta förfalskad, men i vår butik garanterar vi endast högkvalitativa produkter till ett lågt pris.

Dosering

Det rekommenderas att endast använda Sustanon 250 till de personer vars ålder är 21 år för att få ytterligare muskelmassa. Det är också viktigt att man är frisk, och de har inga kontraindikationer för användningen av medel med anabiotisk effekt. Effekten av Sustanon 250 är alltid stark, om du följer instruktionerna. Köp den bästa Sustanon 250 i vår butik.

Sustanon-250 bör konsumeras intramuskulärt i sex veckor, vilket ger fem till sex injektioner. Dosen ska vara 250-500 milligram. När kursen ökar är det viktigt att lägga till gonadotropin.

Efter tre veckor bör du börja använda testosteronförstärkare parallellt och du måste göra det i fyra veckor i rad så att kroppen börjar producera testosteron i sig.

För att uppnå optimal effekt när man passerar Sustanon 250-kursen bör man inte glömma användningen av speciell sportnäring som främjar insamlingen av muskelmassa.

Recensioner

Idrottare indikerar att i en och en halv månad observeras svåra resultat vid användning av läkemedlet. Till exempel kan du i en och en halv månad få ytterligare 14 kilo. Recensioner av Sustanon 250 i många år är bara bra, allt tack vare den kraftfulla effekten.

Andra betonar att med användning av 250 mg suspension per månad tillsätts upp till 12 kg, medan det är viktigt att träna mer så att musklerna kan pumpa och konsolidera resultatet. Om du ska tillbringa din bästa kurs i Sustanon 250 kan du köpa det till ett lågt pris i vår butik.